0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii de utilizare

Date de identificare pentru S.C.Biofood Boutique S.R.L.
NR. Reg .Com. J23/210/2013
CUI: RO31122326 
Green Boutique - marca inregistrata in fila din Registrul Marcilor nr.153358.
Folosirea site-ului www.greenboutique.ro (site de prezentare si magazin online) implica acceptarea Termenilor si Conditiilor de mai jos.
SC Biofood Boutique SRL isi rezerva dreptul de a face modificari in pagina “Termeni si Conditii” fara o notificare prealabila. Puteti accesa oricand acest meniu, pentru a afla noile prevederi. 
 

 

Definitii
Vanzator - SC BioFood Boutique SRL - www.greenboutique.ro.
Client - persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse de pe site-ul Vanzatorului www.greenboutique.ro.
Utilizator – persoana fizica sau juridica inregistrata pe SITE, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului Nou, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.
Continut - texte, imagini statice, preturi, imagini dinamice disponibile pe site-ul www.greenboutique.ro.
 
Dreptul de proprietate intelectuala
Continutul site-ului www.greenboutique.ro este proprietatea SC Biofood Boutique SRL si a furnizorilor sai.

Sunt interzise: 
 • accesarea site-ului Vanzatorului de catre dispozitive sau Programe automate.
 • copierea manuala a Continutului, citirea sau publicarea acestuia de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel. 
 • este interzisa orice utilizare a Continutului fara acordul Vanzatorului.
Orice incalcare a acestor prevederi se pedepseste conform legii. Daca sesizati pe site o incalcare a drepturilor de autor va rugam sa ne scrieti la adresa office@greenboutique.ro.
 

Politica de confidentialitate

Prin accesarea site-ului www.greenboutique.ro Clientul accepta Politica de confidentialitate, aceasta, reprezentand o intelegere intre parti. Biofood Boutique SRL se angajeaza sa foloseasca datele furnizate de utilizatorii site-ului www.greenboutique.ro numai in scopul realizarii unei relatii contractuale cu acestia si pentru transmiterea de informatii privind functionarea site-ului si existenta unor oferte, promotii sau intrari noi de marfa.

Biofood Boutique nu promoveaza SPAM-ul si nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail/adresa de livrare/nr. tel unor terti ci doar companiilor de curierat (Fan Courier), procesatorului de plati online(www.mobilpay.ro) si furnizorilor sai iar datele prelucrate sunt folosite exclusiv pentru a organiza livrarea. Biofood Boutique SRL respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Biofood Boutique SRL utilizeaza adresele IP ale utilizatorilor doar pentru statistici de uz intern, afisarea de informatii personalizate si pentru o securitate sporita a site-ului.

Prelucrarea datelor de pe site-ul www.greenboutique.ro  este facuta de catre Biofood Boutique SRL.

Cookie-urile folosite sunt de la Google Analytics, Facebook, Instagram.

Orice client www.greenboutique.ro poate solicita in orice moment stergerea/modificarea datelor personale – mail, office@greenboutique.ro. Datele personale ale Clientului vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Biofood Boutique SRL – www.greenboutique.ro  isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila. Biofood Boutique SRL isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor in functie de: cursul valutar, actualizarea preturilor furnizorilor, perioadele promotionale.

Contractul dintre Vanzator (Biofood Boutique SRL) si Client se considera incheiat in momentul in care este emisa factura fiscala de catre Vanzator pentru produsele si serviciile comandate de catre Client. Comenzile lansate pe site-ul Vanzatorului nu reprezinta obligatii contractuale pana la emiterea facturii fiscale de catre acesta.

In cazul optarii pentru plata on-line, procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele securizate ale procesatorului de plati www.mobilpay.ro, iar Vanzatorul nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

 
Drepturile Utilizatorului

Dreptul la informare -  Utilizatorul are dreptul sa fie informat ca datele sale vor fi prelucrate.

Dreptul de acces la date – Utilizatorul isi poate verifica, modifica, sterge datele personale din sectiunea Contul Meu. Daca Utilizatorul nu are un cont activ pe www.greenboutique.ro  poate solicita (la adresa office@greenboutique.ro) in mod gratuit rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte.

Dreptul de opozitie – Utilizatorul are dreptul de a se opune in orice moment ca datele care il vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari.

Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate in baza unei prelucrari automate.

Dreptul de a se adresa justitiei in cazul in care considera de cuviinta acest lucru.

Utilizatorul poate contacta oricand Vanzatorul la adresa office@greenboutique.ro pentru orice sesizare.

 

Preturi

Preturile produselor de pe site-ul Vanzatorului contin TVA(19% si 9%). Costul transportului nu este inclus in pretul afisat pe site, aceasta informatie o regasiti la finalizarea comenzii dumneavoastra. 

In cazul in care Clientul face o plata cu cardul iar un produs nu se afla in Stoc, Biofood Boutique contacteaza clientul si de comun acord stabilesc modul de returnare a sumei incasate. 
Pretul de achizitie tiparit pe factura este acelasi cu cel de pe site-ul Vanzatorului.
Biofood Boutique SRL isi rezerva dreptul de a modifica preturile produselor in functie de: cursul valutar, actualizarea preturilor furnizorilor, perioadele promotionale.
 
 
Comanda produselor
ATENTIE! Comanda minima pe site-ul www.greenboutique.ro este de 50 Ron. Comenzile mai mici de 50ron nu sunt livrate.

 

 • Telefonic, va rugam sa ne contactati de Luni - Vineri intre orele 9.00 - 16:00 la acest nr. de tel (Vodafone) 0735.692.270.
 • E-mail, office@greenboutique.ro, puteti efectua comenzi NonStop, la acesta adresa.
 • Online cumperi rapid si in siguranta. 

In meniul "Vezi toate produsele" veti gasi toate categoriile noastre de produse. Cautati si Adaugati produsele in cosul dumneavoastra.
In partea de sus, dreapta, gasiti "Cosul de cumparaturi" unde puteti vizualiza produsele selectate, cantitate si pret. Aveti posibilitatea de a modifica comanda in orice moment doriti (inlocuire sau stergere).

Daca aveti un "Cod promotional" va rugam sa-l introduceti in casuta disponibila. Reducerea se aplica automat la "Total Comanda". 
Daca sunteti Client nou completati campurile existente in sectiune "Sunt client nou".
Daca sunteti deja Client completati campurile din sectiunea "Sunt client existent".
Abonarea la "Newsletter" va ofera posibilitatea de fi la curent cu promotiile si noutatile de pe site-ul nostru.
 
Cititi "Termeni si Conditii" si bifezi casuta pentru "Finalizarea comenzii".
 
 
Livrari
 •  in Bucuresti cu Fan Courier de Luni-Sambata:
Aveti transport 0 (gratuit) la comenzi mai mari de 350 Ron.  
12 Ron la comenzile ce nu depasesc 350 Ron.
 
 • in Provincie cu Fan Courier de Luni-Sambata:
Aveti transport 0 (gratuit) la comenzi mai mari de 450 Ron. 
17 Ron la comenzile ce nu depasesc 450 Ron.
 
 
Termenul de livrare al produselor comandate pe www.greenboutique.ro este de  24 - 72 de ore din momentul confirmarii comenzii, in intervalul orar 08:00 – 16:00, de luni pana vineri. 
 
ATENTIE! Livrarea se face prin servicii de curierat rapid iar taxele de transport si gratuitatile sunt valabile doar in aria de acoperire a firmelor de curierat. Costul transportului este afisat inainte de finalizarea fiecarei comenzi.
 • In Bucuresti coletul este livrat in 24-72 de ore de la momentul confirmarii comenzii. Mentionam, doar in cazurile exceptionale coletul este livrat in 72 de ore.
 • In Tara coletul este livrat in 24-72 de ore de la momentul confirmatii comenzii. Mentionam, doar in cazurile exceptionale coletul este livrat in 72 de ore. 

Vanzatorul isi rezerva dreptul sa intarzie livrarea comenzii sau sa anuleze trimiterea acesteia in cazul in care intervin motive independente de el. In cazul nelivrarii coletului sau a livrarii necorespunzatoare, Vanzatorul plateste numai valoarea initiala a coletului, NU si alte cheltuieli. 

Vanzatorul momentan nu vinde/livreaza in afara tarii (Romania). 
 
 
Plata coletului 
 • Ramburs, la ridicarea coletului. Contravaloarea produselor impreuna cu taxa de transport este achitata la agentul de curierat.
 • Carte de Credit (procesator MobilPay), puteti efectua plati online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra in conditii de maxima siguranta. Cardurile acceptate sunt Visa(Classic si Electron), Mastercard (Maestro, numai daca au cod (CVV2/CVC2). Nu platiti comision pentru tranzactii cu cardul pe site-ul nostru, www.greenboutique.ro. Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, www.greenboutique.ro foloseste MobilPay. Dupa finalizarea comenzii sunteti redirectionat automat pe o linie securizata unde trebuie sa urmati instructiunile. Dupa finalizarea platii, atat noi cat si dumneavoastra primiti o notificare pe adresa de email. Acea notificare confirma sau nu efectuarea platii. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele MobilPay, www.greenboutique.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
 • Ordin de Plata (OP), dupa confirmarea telefonica a comenzii veti primi in cel mai scurt timp o copie a facturii pe adresa de e-mail furnizata de dumneavoastra. Livrare produselor se face numai dupa incasarea banilor in contul Vanzatorului - RO72INGB0000999903416440 , ING Bank Otopeni.

  

 

Returnarea Produselor/Schimbarea Produselor - Pentru a solicita returnarea produselor va rugam sa completati Formularul de Retur (acesta este un model, nu este obligatoriu). De asemenea puteti trimite cererea dvs si pe email la adresa office@greenboutique.ro.

 

Conform legislatiei in vigoare, returul este aplicabil doar clientilor persoane fizice.

Renuntarea la produsele cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (O.G. nr. 34 / 2014 cu modificarile ulterioare). 

Returnarea produselor poate fi facuta de catre persoanele fizice (Client) in termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor. Puteti opta pentru schimbarea produselor sau returnarea valorii produsului. Va rugam sa returnati produsele impreuna cu factura/certificatul de garantie/copie dupa factura (in cazul in care returnati doar o parte din produse). 

Banii sunt returnati in contul bancar indicat de catre Client in termen de 14 zile calendaristice, dar nu inainte de data receptionarii bunurilor. 

Costurile serviciilor asociate deja executate la momentul livrarii si/sau platii comenzii, respectiv costurile de livrare, ramburs, comisioanele bancare si cele pentru plata on-line vor fi deduse din pretul produsului.

 

 • Produsele aflate la promotie, NU se pot returna.
 • Vanzatorul nu este obligat sa ramburseze costurile suplimentare in cazul in care Clientul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard oferita de Vanzator.

 

Produsele din Categoria "Aparatura Profesionala de Bucatarie" nu se pot accepta daca nu sunt insotite de toate accesoriile livrate de Vanzator impreuna cu aparatul. Accesoriile aflate in cutia produsului precum si ambalajul original al acestuia fac parte integranta din produs. Ca urmare atunci cand returnati un produs aveti obligatia de a-l returna cu ambalajul original nedeteriorat, protejat prin infoliere cu folie pentru ambalat din plastic stretch sau ambalat in cutie din carton (fara etichete lipite pe acesta, fara taieturi, rupturi etc.) si impreuna cu toate accesoriile acestuia. Inainte de a returna produsul va rugam sa protejati ambalajul original cu folie pentru ambalat din plastic stretch sau cu o cutie din carton. Nu taiati ambalajul original si nu lipiti etichete sau scotch pe acesta.

 
Va rugam sa returnati produsele in termen de 14 zile calendaristice de la Cererea dvs de retur.

 

Diminuarea valorii bunurilor returnate

In cazul in care ati manipulat gresit produsul/produsele, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a retine o parte din pretul produsului. Pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, Clientul trebuie sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa o faca intr-un magazin fizic real. Produsele electronice si electrocasnice se probeaza numai prin pornirea si oprirea acestora, NU prin folosirea acestora in scopul in care au fost produse. Prin urmare, in timpul perioadei de retragere, consumatorul trebuie sa manuiasca si sa inspecteze bunurile cu grija necesara.

 

Unii Clienti isi exercita dreptul de retragere dupa ce au utilizat bunurile intr-o masura care depaseste limita necesara stabilirii naturii, caracteristicilor si modului de functionare a bunurilor. In acest caz, Clientul nu isi pierde dreptul de retragere, ci raspunde pentru eventuala diminuare a valorii bunurilor.

 

Actiuni neacceptate care duc la diminuarea valorii produsului returnat sau pierderea dreptului de retragere:

 • folosirea aparatelor electrocasnice in orice alt mod decat testarea prin pornirea/oprirea aparatului;
 • ruperea sigiliilor si a etichetelor;
 • ruperea sau deteriorarea ambalajelor originale (ambalajele originale fac parte integranta din produs);
 • zgarierea, murdarirea, patarea, impregnarea produselor cu substanțe externe;
 • desigilarea accesoriilor consumabile;
 • desigilarea produselor alimentare, cosmetice, de ingrijire personala, de curatenie, produselor pentru copii si nou-nascuti sau de lenjerie intima.

 

Valoarea produselor folosite, cu urme de uzura (pete, zgarieturi, indoituri, fisuri, lovituri etc.) se diminueaza cu minim 15% din pretul de lista - reprezentand costurile de igienizare, cosmetizare, inlocuire a eventualelor piese deteriorate si aducere la o forma comerciala in vederea vanzarii ca produs Reconditionat / Refurbished. Valorea finala se stabileste in functie de valoarea pieselor ce trebuiesc inlocuite si a manoperei de reconditionare sau ca diferenta dintre valoarea initiala a produsului nou si valoarea de revanzare a produsului folosit.

 

Valoarea produselor cu ambalajul original deteriorat (carton sifonat si/sau rupt si/sau taiat si/sau gaurit si/sau ud si/sau cu urme de etichete, banda adeziva, pix, marker etc.) se diminuează cu 5% din pretul de lista.

 

Valoarea produselor cu ambalajul original lipsa sau incomplet (de exemplu: suporti de siguranta, elemente de protectie din carton sau polistiren etc.) se diminueaza cu 10% din pretul de lista.

In cazul in care produsul returnat are si urme de uzura si ambalajul original deteriorat sau incomplet, valorile de mai sus se cumuleaza.

 

Produsele Cadoude fidelizare se ofera ca bonus de fidelizare numai pentru cumparaturile finale care nu se returneaza. In cazul in care Clientul doreste returnarea produselor, produsele cadou/discount-urile se vor returna integral. Valoarea produselor cadou nereturnate de consumator se va retine din valoarea produsului returnat, in conformitate cu preturile din documentul de livrare.

 

Urmatoarele categorii de produse se pot returna doar daca sunt sigilate:

 • Produse de ingrijire personala, cosmetice, parfumuri;
 • Produse pentru igiena intima (absorbante, irigatoare, gel intim etc.) si igiena dentara (periute de dinti, irigatoare bucale etc.)
 • Produse pentru copii si nou-nascuti (scutece si hrana, imbracaminte si incaltaminte, igiena si ingrijire etc.);
 • Articole pentru gravide (haine, accesorii maternitate și cosmetice gravide etc.);

 

Urmatoarele categorii de produse beneficiaza de posibilitatea de retur in urmatoarele situatii:
 • Produsele care au data de expirare mica (alimente; superalimente; bauturi; etc.)
 • Produsule, care in urma livrarii s-au amestecat cu alte ingrediente decat cele indicate pe eticheta produsului;

 

Adresa pentru returnarea produselor: Str. Vasile Gherghel nr.12, Sector 1, Bucuresti.

 
Garantii
 
Magazinul nostru online respecta garantia legala de conformitate potrivit art.4 - pct.1 lit. e din OUG 34/2014 si art. 5-14 din Lege nr. 449/2003.
Produsele disponibile pe site-ul www.greenboutique.ro sunt identice cu cele trimise catre dumneavoastra.
Vanzatorul comercializeaza prin magazinul sau online produse alimentare, produse cosmetice, produse de curatenie, aparatura de bucatarie.
Produsele alimentare sunt uscate/ambalate/sigilate, in stare perfecta si in termenul de garantie oferit de producatori si furnizori. 
Calitatea produselor este garantata de catre producatorii si/sau furnizorii acestora. 
Aparatura cu garantie este livrata catre Client impreuna cu Certificatul de Garantie in original.
Vanzatorul nu este raspunzator de eventualele nemultumiri legate de calitatile organoleptice specifice ale unui produs alimentar aflat in termen de garantie, responsabilitatea revenind producatorului.
 
S.C. Biofood Boutique S.R.L. nu-si asuma responsabilitatea pentru daunele aparute in urma transportului. 
ATENTIE! Va rugam, ca in momentul primirii coletului, daca observati ambalajul deteriorat (rupt, crapat, desfacut, etc.) sa intocmiti un Proces Verbal de constatare a daunelor in prezenta curierului.
 

Concursuri
Toate actiunile de promovare desfasurate in numele si contul greenboutique.ro, respectiv S.C.Biofood Boutique S.R.L. pe retelele de socializare sau in alte medii online sunt neangajante pentru www.greenboutique.ro/S.C.Biofood Boutique S.R.L. atat timp cat aceste actiuni nu sunt facute publice prin intermediul www.greenboutique.ro si nu este publicat un regulament de organizare a acestor concursuri in paginile website-ului.
 
 
Descrierea produsului pe site-ul www.greenboutique.ro 
Textele din descrierea produsului apartin producatorului/furnizorului. Sunt situatii in care producatorul/furnizorul schimba lista de ingrediente sau descrierea produsului fara a informa Vanzatorul. Informatiile disponibile pe site-ul nostru www.greenboutique.ro sunt strict informative. 
Vanzatorul nu isi asuma responsabilitatea informatiilor incomplete sau inexacte cu privire la produsele de la furnizori sau producatori. Drepturile legale ale clientului sunt mentinute chiar si in aceasta situatie..
 
Recomandam ca la achizitionarea produselor disponibile pe site-ul nostru: 
 • sa verificati sigiliu, informatiile de pe eticheta, termenul de valabilitate. Nu consumati pana cand nu ati studiat recomandarile de utilizare disponibile pe eticheta.
Utilizatorii site-ului www.greenboutique.ro  sunt de acord ca folosirea lui cat si cumpararea produselor se face pe propriul risc. Vanzatorul nu este raspunzatoar pentru folosirea informatiei prezente pe site de catre Client.


Litigii
 
Orice litigiu aparut intre Client si Vanzator va fi rezolvat pe cale amiabila. 
In cazul in care intervine si o alta problema cauzata de produsele livrate sau serviciile prestate de Vanzator si care nu au fost mentionate in nici un articol din acest document, ea se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre client. 
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. 
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC BioFood Boutique SRL fata de orice client este valoarea sumei incasate de SC BioFood Boutique SRL de la acest client. 
Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate cele mentionate mai sus.
"Daca nu ai grija de tine, neglijenta va lua aceasta responsabilitate."
Carrie Latet
© Copyright GreenBoutique.ro 2022. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: