0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Articole»Totul despre - uleiul virgin de migdale dulci!

Totul despre - uleiul virgin de migdale dulci!

Multiplele beneficii ale uleiului organic de migdale dulci.

 

Folosit din antichitate de catre femeile egiptene la masaj, uleiul de migdale dulci este acum considerat un miracol pentru pielea uscata sau sensibila, cum ar fi si pielea bebelusului. Descopera toate secretele!

 

Cultura migdalului - migdalele simbolizeaza reinnoire, speranta si bucurie. Originar din Asia Centrala, migdalul apare pentru prima data in Franța in secolul al 16-lea. Este cultivat in tarile mediteraneene si in California. Fructul verde catifelat contine, in general, o singura samanța: migdal. Din samanta se obtine uleiul de migdale dulci.

 

Cum se obtine uleiul de migdale dulci?

 

Uleiul virgin de migdale dulci este obtinut prin presarea mecanica a migdalei intr-o presa cu surub. Seminte sanatoase si curatate sunt presate la rece, fara utilizarea de solventi sau substante chimice. Uleiul este apoi filtrat si depozitat departe de caldura si lumina.

 

Care sunt proprietatile uleiului virgin de migdale dulci?

 

Uleiul de migdale dulci este bogat in vitaminele A, B, D și E. Vitamina A este recunoscuta pentru capacitatea sa de a imbunatati elasticitatea pielii si vitamina E are rolul de reparare celulara. Uleiul de migdale dulci este, de asemenea, foarte bogat in minerale si contine potasiu, fosfor, calciu, magneziu, fier, zinc și cupru. Este foarte cunoscut si pentru rolul sau de hidratare.

 

Cum utilizati uleiul de migdale dulci?

 

Uleiul de migdale dulci este foarte benefic pentru piele si par. Este foarte potrivit pentru pielea uscata, iritata sau sensibila, precum și foarte sensibila cum ar fi cea a copilului. 

Inodor și cremos, acesta poate fi folosit pur sau in amestec pentru aplicatii externe cu uleiuri esentiale pentru masaj. Foarte penetrant, da stralucire pielii plictisitoare, obosite; revitalizant, poate fi folosit pentru fata, corp sau par.

 

Materialele prezentate pe blog-ul Green boutique au caracter pur informativ. Acestea nu se substituie sub nici o forma vizitelor medicale, sfatului medicului sau tratamentelor. Citind informatiile de pe acest site, utilizatorii inteleg ca folosirea acestuia, precum si aplicarea informatiilor, se face pe propriul lor risc. 

 

"Daca mai multi dintre noi am pretui mancarea, bucuria si muzica in schimbul aurului, am avea parte de o lume mai fericita."
J. R. R. Tolkien
© Copyright GreenBoutique.ro 2022. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: