0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Produse din Nuca de Cocos»Ulei de Cocos Bio

Ulei de Cocos Bio

Atunci cand se achizitioneaza ulei de cocos este important sa se cunoasca diferenta intre uleiul de cocos standard, obisnuit, rafinat si uleiul de cocos virgin, nerafinat, rezultat prin presarea la rece a miezului de nuca de cocos matura si proaspata. Acesta diferenta face si ca pretul uleiului de cocos sa difere. Prin urmare, un ulei de cocos virgin, asadar de calitate superioara, cu beneficii mult mai mari oferite organismului are un pret usor mai ridicat. Un ulei de cocos virgin se realizeaza in mod natural, nu se foloseste filtrul artificial, este un proces de extractie diferit, ceea ce inseamna avantaje mult mai mari pentru organism.

 

Beneficii ulei de cocos - Uleiul de cocos a cunoscut o raspandire larga, astfel el este utilizat nu doar in tarile tropicale unde exista plantatii de nuca de cocos, dar si in Statele Unite ale Americii, Canada, Europa, Australia. Beneficiile si utilizarile sale sunt multiple. Ulei de nuca de cocos pentru par, este folosit ca masca sau balsam pentru hidratare si un aspect stralucitor. De asemenea, este ideal pentru a hidrata si a hrani pielea. Uleiul de nuca de cocos este recomandat pentru gatit in locul uleiului vegetal standard datorita proprietatilor nutritionale uimitoare. Foarte important, trebuie stiut ca uleiul de cocos este o sursa de grasimi sanatoase.

Ordoneaza dupa:
"Gatitul este precum iubirea: Trebuie sa te implici cu totul, sau sa nu te implici deloc."
Harriet van Horne
© Copyright GreenBoutique.ro 2021. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: