Nucile de cocos proaspete sunt decojite și uscate, apoi presate mecanic cu grija, iar uleiul este filtrat. Nu se foloseste inalbitor si nu se pasteurizeaza. Datorita metodei de extragere a uleiului de cocos prin presare la rece, savoarea, gustul, culoarea si nutrientii raman intacti in uleiul de cocos.
Uleiul de cocos se poate folosi atat pentru prepararea mancarurilor crude cat si pentru cele cu foc. Ideal pentru mancarurile asiatice. Poate fi inlocuit cu untul atunci cand se serveste pe paine. Poate fi aplicat ca masca pentru par sau fata. Textura uleiului de cocos este solida la o temperatura de sub 18 grade Celsius si devine lichida la o temperatura mai mare de 24 de grade Celsius.
Uleiul de cocos poate fi folosit si pentru uz extern, atat pentru piele cat si pentru ingrijirea parului.
ATENTIE!
Desi depunem toate eforturile ca descrierea produsului sa fie actualizata periodic, producatorii si importatorii produselor si-au rezervat dreptul de a modifica informatia fara preaviz. De aceea va rugam sa cititi intotdeauna eticheta (atentionati; mod de utilizare si pastrare) inainte de a folosi sau consuma produsul respectiv.
Stocurile noastre sunt actualizate in permanenta, insa pot aparea situatii neprevazute, care sa rezide in diferente in numarul de produse din stoc si stocul virtual. Astfel, in cazuri izolate, unele comenzi, desi finalizate, nu pot fi onorate, din lipsa de stoc.
Comanda minima pe www.greenboutique.ro este de 50Ron.