0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Produse din Nuca de Cocos»Unt de cocos

Unt de cocos

Untul de nuca de cocos este obtinut din miezul nucii de cocos, este cremos, dens si are o aroma dulce. Unul dintre beneficiile untului de cocos este continutul bogat de acid lauric. Acesta se gaseste si in laptele matern, permitand unui copil sa lupte impotriva oricarei forme de infectii fungice sau virale. Popularul unt de cocos este un ingredient pentru diferite feluri de mancare si poate fi folosit si ca produs de ingrijire a pielii. Este usor de digerat, lucru datorat compozitiei sale de trigliceride cu lant mediu. Totodata, proprietatile untului de cocos antifungice, antibacteriene si antivirale sunt foarte cunoscute. Ajuta inclusiv la pierderea in greutate, deoarece organismul prefera sa arda trigliceridele cu lant mediu in loc sa le stocheze.

Un unt de cocos bio inseamna ca este obtinut din cultivarea monitorizata, produs exclusiv din miezul proaspat al nucii de cocos. Nu se fac prezenti agentii de ingrosare, emulgatori sau apa. Este gustul cocosului pur. Poate fi intalnit si sub denumirea de unt de cocos organic.Ordoneaza dupa:
"Speranta de viata ar creste daca legumele ar mirosi ca si baconul. "
Doug Larson
© Copyright GreenBoutique.ro 2022. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: