0735.692.270, 0732.404.207luni pana vineri intre orele 9 si 16
Produse Bio»Articole»Verdict Dr. Oz: mierea de Manuka este mai buna!

Verdict Dr. Oz: mierea de Manuka este mai buna!

 

 

Consumul de antibiotice a devenit o problema la nivel global. Administrate in exces, acestea pot duce la imunitate a virusilor. Astfel ca, in cazuri grave, ne vom gasi in imposibilitatea de a gasi un tratament.

 

In plus, medicatia pe care ne-o administram singuri, de cele mai multe ori fara prescriptie medicala sau fara a consulta un medic in prealabil, este una dintre cele mai mari greseli. Facand acest lucru, nu ne ajutam corpul sa lupte impotriva infectiilor, ci ii facem mai mult rau.

 

Antibioticele nu sunt in mod obligatoriu bine primate de corp si, pe langa aceste lucruri, pot duce la aparitia unor infectii fungice, precum candida.

 

Tocmai de aceea, tot mai des, ni se recomanda antibioticele naturale. Cele mai des intalnite astfel de alimente, cu efecte benefice anti-bacteriene sunt: usturoiul, propolisul, ceaiul verde, ghimbirul si, desigur, mierea de Manuka.

 

V-am mai povestit in nenumarate randuri despre beneficiile acestui aliment. Astazi insa, lasam un specialist sa ne spuna parerea sa.

 

Mierea de Manuka – mierea de albine care se pastreaza in dulapiorul cu medicamente si nu in camara

 

Dr. Oz, poate cel mai popular medic din America, recunoaste proprietatile mierii de Manuka. Iata cateva lucruri importante pe care le puncteaza si cateva sfaturi:

 

  • in loc sa mergem la medic pentru orice problema, cautand retete pentru antibiotice, primul nostru instinct ar trebui sa fie sa incercam antibioticele naturale – sunt o solutie cu mult mai buna si mai sanatoasa;
  • avem tendinta sa ne administram antibiotice mai des decat este nevoie;
  • faceti o lista cu aceste antibiotice naturale, pastrati-le in casa si folositi-le de fiecare data cand simititi nevoia, in detrimental antibioticelor clasice;
  • mierea de Manuka are un gust mai intens, tocmai pentru ca are o componenta antibiotica mai puternica, comparativ cu alte tipuri de miere de albine;
  • puteti folosi mierea de Manuka si extern, direct pe rani, in cazul unor taieturi sau zgarieturi; aplicati mierea pe zona afectata, apoi pansati; procedura trebuie repetata de trei ori pe zi.

 

Materialul complet poate fi vizionat aici.

sursa foto: pixabay.com

 

 

 

"Daca mai multi dintre noi am pretui mancarea, bucuria si muzica in schimbul aurului, am avea parte de o lume mai fericita."
J. R. R. Tolkien
© Copyright GreenBoutique.ro 2021. Toate drepturile rezervate. Operator de date cu caracter personal atestat de ANSPDCP, sub numarul 27545
 
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: