Consumul de antibiotice a devenit o problema la nivel global. Administrate in exces, acestea pot duce la imunitate a virusilor. Astfel ca, in cazuri grave, ne vom gasi in imposibilitatea de a gasi un tratament.
In plus, medicatia pe care ne-o administram singuri, de cele mai multe ori fara prescriptie medicala sau fara a consulta un medic in prealabil, este una dintre cele mai mari greseli. Facand acest lucru, nu ne ajutam corpul sa lupte impotriva infectiilor, ci ii facem mai mult rau.
Antibioticele nu sunt in mod obligatoriu bine primate de corp si, pe langa aceste lucruri, pot duce la aparitia unor infectii fungice, precum candida.
Tocmai de aceea, tot mai des, ni se recomanda antibioticele naturale. Cele mai des intalnite astfel de alimente, cu efecte benefice anti-bacteriene sunt: usturoiul, propolisul, ceaiul verde, ghimbirul si, desigur, mierea de Manuka.
V-am mai povestit in nenumarate randuri despre beneficiile acestui aliment. Astazi insa, lasam un specialist sa ne spuna parerea sa.
Mierea de Manuka – mierea de albine care se pastreaza in dulapiorul cu medicamente si nu in camara
Dr. Oz, poate cel mai popular medic din America, recunoaste proprietatile mierii de Manuka. Iata cateva lucruri importante pe care le puncteaza si cateva sfaturi:
Materialul complet poate fi vizionat aici.
sursa foto: pixabay.com